Dit is GEEN economische CRISIS

6 Gevaarlijke Mythes die ons in de crisisgreep houden en wat we eraan kunnen doen.

Guido Thys

Een bijzonder plezierig, maar bovenal interessant boek dat ik iedere ondernemer kan aanraden. Guido’s antwoord op de recessie is kort gezegd, ‘ga beter ondernemen’.
En in dit boek van ongeveer 100 pagina’s (met interessante tips, quotes en illustraties) bespreekt Thys de mythes die ons in de greep houden van de crisis.

Maar dat niet alleen. Aan het eind van het boek treft u een soort van werkboek aan met 9 opdrachten. Voer deze opdrachten uit en uw organisatie zal er veel voordeel bij hebben. U maakt in feite uw eigen manifest. De auteur zet de botte hakbijl in zes domme, blinde en gevaarlijke mythes die onze samenleving, politiek, economie en bedrijfsleven in een verlammende wurggreep houden. ‘Er zijn er nog veel meer, maar niemand wil in 2013 nog een dik boek lezen….. en de overblijvende mythes hebben toch veel minder verstrekkende gevolgen’, aldus Thys.

Ondanks de crisis zijn er nog steeds mensen, bedrijven en organisaties die ongekend succesvol zijn. Altijd om dezelfde reden: ze hebben geen last van de zes mythes die ons denken en doen blokkeren.

Dit, ik zou bijna zeggen leuke, boek leest u in één avond uit. Geen ingewikkelde theorieën, schema’s, quadranten, maar down to earth adviezen.
Zéker weten dat u er profijt aan zult hebben.

Albert de Booij
CEO & Oprichter Speakers Academy®

Guido Thys is al jaren faculty member bij Speakers Academy® en is een begaafd spreker. Hij noemt zich bedrijfsverloskundige* en helpt bedrijven en organisaties bij het ter wereld brengen van waarde.
Met 14 boeken op zijn naam en bijna 2000 lezingen is hij een notoir dwarsdenker die eenvoudige en duidelijke boodschappen meegeeft waar niemand meer omheen kan.
*De moeder van Socrates, de beroemde Griekse filosoof, was verloskundige. Socrates noemde zich vaak ook verloskundige omdat hij vond dat hij zijn medemens hielp bij de geboorte van gedachten.

Uitgegeven door De Dwarsdenkerij bv in 2013