Het jubileum feest van de Kennissenclub

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 03/09/2020
17:00 - 21:00

Het jubileum feest van de Kennissenclub. Wij bestaan in juni dit jaar, 10 jaar!!
Dit gaat gevierd worden met een groot feest Op donderdag 3 september!!                               

Toen wij tien jaar geleden begonnen met de Kennissenclub, zat Nederland in een crisis. Wij merkten toen, dat er onder de ondernemers veel behoefte was om elkaar te ontmoeten, om kennis te delen. En dat zal nu in de Corona tijd niet anders zijn!

Nog steeds is de Kennissenclub een boeiende interessante club met een verscheidenheid aan ondernemers. Veel leden van het begin zijn nog aan boord. Maar ook nieuwe leden sindsdien. De nieuwe generatie! Met hun nieuwe ideeën verrijken zij ons. Echter, ook zij hebben maar één doel.
Hetzelfde doel als altijd. Behoefte om elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Ook de dagelijkse gang van zaken met elkaar te bespreken. Hoe je dag was! Even stoom afblazen. Onder het genot van een hapje en een drankje met soms ook een interessante spreker!

Na ons laatste event op woensdag 18 februari 2020, de ontbijtsessie bij FG Restaurant van François Geurds, kwam 3 ½ week later op maandag 16 maart de lockdown. Ook Nederland moest er aan geloven. Helaas!

In het begin was het allemaal niet zo erg. Je went aan het thuiswerken. Vergaderen op afstand. We legden ons er min of meer bij neer. Op zich ook fijn, geen geneuzel om je heen en je kunt doorwerken. Maar naarmate de weken verstreken, ook al kwamen er mooie tegemoetkomingen voor het bedrijfsleven en voor iedereen vanuit de regering, het werd in één woord nu een ramp! Er was geld om het land zo min mogelijk schade te berokkenen. Er was een volle pot de afgelopen jaren gereserveerd. Maar de economie kelderde rap naar beneden. Ondernemers gefrustreerd. Iedereen had er genoeg van. Binnen blijven om jezelf en de ouderen en kwetsbare medeburgers te beschermen! Tja…. Uiteindelijk word je ‘ziek’, omdat je het dagelijkse gevoel van empathie mist. De contacten met anderen. Gewoon even een praatje. Je werk op een normale manier uitvoeren. Je immuunsysteem gaat op de schop. Jouw brein weet immers hier allemaal niet zo goed mee om te gaan!

Kortom het werd tijd om vooruit te gaan denken en langzaam aan de lockdown van slot te halen. Heel gefaseerd. Dinsdagavond 28 april 2020 gaf onze premier aan, dat de kinderopvang en basisscholen op 11 mei weer open konden. Daarna pakten o.a. de tandartsen door. Ook de ‘gewone’ patiënt kon weer verder gaan met zijn behandeling. Maar men moest nu doorpakken voor de gemoedsrust van de mens.
Op woensdag 6 mei kwam dan het verlossende antwoord. Voor velen een grote wens. Vanaf maandag 11 mei mochten ook de kappers weer aan de slag! Weg die lange haren en grijze uitgroei. Weer fris en fruitig eruit zien! Dat geeft je een goed gevoel om weer verder te gaan. En heerlijk de horeca mocht de terrassen begin juni weer voor ons toegankelijk gaan maken. Op afspraak weer van een hapje buiten de deur gaan genieten. Ooit was dit voor velen heel gewoon. Een genot, dat van deze ooit zo normale uitjes weer genoten kon gaan worden. Perspectief voor de burgers! Dat hadden en hebben we allemaal nodig!

Vandaag, wanneer jullie de uitnodiging ontvangen, hebben we nog 1 maand te gaan naar september. Na de zomerperiode breekt er weer een ‘normale’ tijd aan. Onze dagelijkse beslommeringen gaan we oppakken. Aan het werk en vooruitdenken. Hopelijk snel Corona in een lade stoppen. Niet vergeten, maar parkeren! Voor velen van ons hopelijk een leerschool, deze crisis! Dat het zomaar ineens heel anders kan zijn. Naar de toekomst toe je beter voorbereiden!

Veel werk aan de winkel dus, waar wij ons met man en macht hard voor gaan maken. Denk aan de 2e Wereld Oorlog. Rotterdam was helemaal plat gebombardeerd. En wat deden de Rotterdammers….werken, werken en nog eens werken! Niet lullen, maar poetsen! Dat gaan wij nu ook doen.
Doorpakken en het zal zeker iedereen gaan lukken!

Veel succes allemaal. Blijf vooral positief!
Houd de moed erin. Want hoop doet leven!
En vraag hulp als je het nodig hebt.
Daar is De Kennissenclub voor.

Kennis delen is macht!

We gaan er 3 september een feest van maken.
Ongedwongen met elkaar een leuke en gezellige avond beleven.
Onder het genot van een hapje en een drankje.
Relaxte muziek.
Mooi begin na de zomer!

Samen staan we Sterk!!

Uw gastheer voor deze avond:
Wim van Sluis

Locatie
Restaurant Old Dutch
Rochussenstraat 20
3015 WK Rotterdam
T 010 – 436 0344

Partners zijn welkom.
Ontvangst vanaf             : 18.00 uur met welkomstdrankje en hapje
Welkomstwoord             : 18.30 uur
Aanvang walking diner : 19.00 uur
Einde                                : 22.00 uur
Dresscode                        :  Feestelijk/ chique

Parkeren
Voldoende parkeergelegenheid
In de omgeving parkeergarages
Betaald parkeren!

Aanmeldingen / deelname (introducés)
Geen clublid en deelnemen? In overleg is veel mogelijk.
Wij zien graag eerst uw verzoek en contactgegevens tegemoet.
Alle gasten zijn vooraf geregistreerd. Zonder akkoord / bevestiging van onze organisatie voorafgaand aan dit event, ontvangen wij geen introducés (geen toegang zonder registratie vooraf).Wij hopen op uw begrip.

Organisatie / Meer informatie / Dieetwens / Vragen?
Mail ons via events@kennissenclub.nl of bel met 010 – 458 1144 (Edith /Ellen).                                                                                                                                                                     Is het een last minute aanmelding voor U en /of uw introducé(s), gelieve te bellen met:                                                                                                                              Edith, bereikbaar onder nr. 06 – 247 16077Ellen, bereikbaar onder nr. 06 – 293 86048.