Kristel Groenenboom

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 03/09/2019
17:00 - 21:00

Locatie
Eau Lounge

Uitnodiging
Dinsdag 3 september, 2019

Welkom op de mooie locatie Eau Lounge
aan de Maas in Rotterdam.

Tijdens dit event kunt U kennis maken met:
KRISTEL GROENENBOOM,
CEO EN EIGENAAR VAN CONTAINER SERVICE C. GROENENBOOM B.V.

Zij gaat een lezing geven over het ondernemerschap en alles wat daarmee te maken heeft en hoe zij het ervaart! Boeiend!!

Ontvangst: 17.00 uur met welkomdrankje en na de lezing een BBQ!
Eindtijd: uiterlijk 21.00 uur

Dinsdag 3 september, 2019 zal Kristel Groenenboom CEO en eigenaar van het gelijknamige containerbedrijf, Container Service C. Groenenboom B.V. een lezing geven over ondernemerschap. Hoe zij als 23 jarige, net afgestudeerd, het stokje over nam van haar vader. Deze stichtte in 1986 het bedrijf. Recent heeft zij haar eerste boek geschreven met als titiel “Mag ik meneer Kristel spreken”.

Elke dag krijgt zij verbaasde blikken als jonge ondernemende vrouw. Het gebeurt als ze zegt, dat zij de directeur is van een containerfabriek, als zij een heftruck gaat kopen of als zij met haar karmijnrode Porsche voor het stoplicht staat – die auto heeft ze vast geleend van een rijke meneer!

Het bedrijf is tegenwoordig diverser dan ooit. Er worden veel meer speciale producten gemaakt, zij ontwikkelen ook kantoorruimtes en woningen in containers en ze zijn bezig met betonsilo’s. In het afgelopen jaar hadden ze een omzetgroei van 9 procent, waar zij heel trots op is. Zij vindt het leuk om te laten zien, dat je als vrouw succesvol kan ondernemen.

Als bedrijf doen zij ook mee aan Girlsday, een initiatief om jonge meiden te interesseren voor techniek. Zij wil net als met haar boek “Mag ik meneer Kristel even spreken” werken aan bewustwording, dat vrouwen met plezier in dit soort branches kunnen werken. Een interessante lezing, dat gaat het worden. In Eau Launge.

Mis het dus niet !!


Eau lounge  Boompjes 750  3011 XZ Rotterdam

Parkeren: Op eigen gelegenheid.
Parkeergarage aan de Boompjes of bij de Markthal. 10 Minuten lopen naar Eau Lounge. Of aan de andere kant van de Maas op het Noorder Eiland. 8 Minuten lopen of met de water taxi naar Eau Lounge.

Aanmeldingen / deelname (introducés)
Geen clublid en deelnemen? In overleg is veel mogelijk.
Wij zien graag eerst uw verzoek en contactgegevens tegemoet.
Alle gasten zijn vooraf geregistreerd. Zonder akkoord / bevestiging van onze organisatie voorafgaand aan dit event, ontvangen wij geen introducés
(geen toegang zonder registratie vooraf.) Wij hopen op uw begrip.

Organisatie/Meer informatie /Dieetwens / Vragen?
Mail of bel ons via events@kennissenclub.nl of bel : 010-4581144 (Edith / Ellen).                                                                                                                    Is het een last minute aanmelding voor U en/of uw introducé(s), gelieve te bellen met Edith, bereikbaar onder nr. 06 – 247 16077 of Ellen, bereikbaar
onder nr. 06 – 293 86048.