KC Event met spreker: Richard van Hooijdonk

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 21/10/2020
17:00 - 21:00

Locatie
Restaurant Lommerrijk

Woensdag 21 oktober 2020

TOPSPREKER, TRENDWATCHER EN FUTURIST
Richard van Hooijdonk

Vanwege de nieuwe Corona maatregelen, welke per 29 september 2020 van kracht zijn, is het helaas niet mogelijk om meer dan 30 personen per event op de locatie te ontvangen. Mocht uw aanmelding niet bij de eerste 30 personen zitten, dan kunt u het event per livestreaming volgen. Zodra de link bekend is, zullen wij deze aan iedereen zo spoedig mogelijk communiceren!!

Internationaal topspreker, trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk biedt inspirerende lezingen over de impact van nieuwe
technologie op de manier waarop we leven, werken en ondernemen. Ruim 550.000 mensen bezochten zijn inspiratiesessies in binnen- en buitenland. Hij is tevens gastdocent bij meerdere universiteiten. Sinds 2015 is en behoort Richard van Hooijdonk tot de meest gevraagde trendwatchers en futuristen van Nederland. Je komt hem regelmatig tegen op radio en televisie. Met zijn internationale researchteam van specialisten onderzoekt hij dagelijks vele trends op het gebied van robots, zelfrijdend vervoer, Internet of Things, biotech, nanotech, neurotech, blockchain, 3D en 4D printing en natuurlijk ook augmented en virtual reality. Een actuele en interessante lezing van Richard is: ‘Welcome to the future’ De nieuwe realiteit na CVOID-19. COVID- 19 heeft de wereld structureel veranderd. We zijn in een zware recessie beland. Om deze recessie goed door te komen, hebben we nieuwe spelregels nodig. Organisaties en bedrijven moeten zich sneller aanpassen dan ooit. Het managen van onzekerheid wordt een belangrijke vaardigheid. Maar hoe doe je dat? Wat voor organisatie heb je nodig om deze klus te klaren? Wat is de ‘magic’ van digitale businessmodellen in tijden van crisis? Hoe ziet de leider eruit, die de organisatie klaar maakt voor een mooie toekomst? Tijdens dit event op 21 oktober 2020 gaan wij hopelijk veel inspiraties krijgen om naar de toekomst toe efficiënter te gaan werken, zodat wij beter voorbereid zijn wanneer er zo plotseling iets gebeurd, zoals de Corona crisis.