Feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst 2016 – Richard Krajicek & Daphne Deckers

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 26/01/2016
16:00 - 21:00

Locatie
Hulstkamp Gebouw Rotterdam

Uitnodiging – Feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst 2016

“ALL IN THE FAMILY”

Richard Krajicek&Daphne Deckers

Richard Krajicek  &  Daphne Deckers

 

Op het moment dat Richard Krajicek in 1996 Wimbledon won, had zijn vrouw Daphne Deckers al een leven in de schijnwerpers achter de rug. Waar Krajicek de wereldtop haalde in het tennis, deed Deckers dat als model. Het maakt dat de twee nog altijd één van de bekendste koppels in Nederland vormen, die samen ouders zijn van twee kinderen: Emma en Alec.

Onder leiding van Jan Dirk Stouten hebben wij bij hoge uitzondering voor deze nieuwjaareditie Richard en Daphne bereid gevonden vele grappige, leerzame en ontroerende anekdotes te vertellen en te spreken over de impact die hun eigen carrières hebben op elkaar en op hun gezin.

Dit alles onder het genot van hapjes/drankjes, verzorgd door topcateraar Maison van den Boer. Dit jaar hebben wij gekozen voor het Hulstkamp Gebouw, gelegen aan de oevers van de Maas nabij de befaamde Erasmusbrug.

In navolging van de voorgaande edities, willen wij ook de start van 2016 graag samen met u vieren. Onze clubleden zijn, zo mogelijk met partner, van harte welkom tijdens deze aftrap van het nieuwe clubjaar. Introducé(s) uit uw zakelijk netwerk zijn welkom na overleg met de organisatie.

Graag tot ziens op dinsdag 26 januari!

Wim van Sluis, Rosalinda Strik en Team

 

Datum: Dinsdag 26 januari 2016

Tijd: Van 17.00 uur tot 22.00 uur

Sprekers: Richard Krajicek & Daphne Deckers

Gespreksleider: Jan Dirk Stouten

Aanmelden:Corrina of Edith (kantoor Daamen & van Sluis) info@kennissenclub.nl of bel 010-4581144

Organisatie: Rosalinda Strik 06-20317678/010-4581144 of mail info@kennisssenclub.nl

Locatie: Hulstkamp Gebouw, Maaskade 119, 3071 NK Rotterdam

Parkeren: Het Hulstkamp Gebouw is zowel met openbaar vervoer en per auto goed bereikbaar. Ruime (gratis) parkeervoorziening voor de deur.

Introducébeleid: Clubleden zijn welkom met hun partner. Introducé(s) uit uw zakelijk netwerk zijn uitsluitend welkom na overleg met de organisatie.

Dresscode: Feestelijk

 

kc   jds     maisonvandenboer