Richard van Hooijdonk

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 16/03/2016
17:00 - 22:00

Locatie
Rotterdam Science Tower

Spreker: Richard van Hooijdonk

Locatie: Rotterdam Science Tower, ECE Campus, 11e verdieping.
Adres: Marconistraat 16, Rotterdam
Inloop: vanaf 17.00 uur

‘Trendz! Op naar 2030’

”Een fantastische wake-up call over hoe Robots, internet-of-things, big data en 4-D printing ons leven en werken gaan veranderen”.

Trendwatcher en internationaal topspreker: Richard van Hooijdonk neemt u mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen. Nieuwe technologie zal impact hebben op alles wat we doen. Inmiddels zijn de spraakmakende inspiratiesessies bezocht door ruim 30.000 mensen en werkt hij samen met RTL masterclass. Met zijn internationale research team onderzoekt hij ‘megatrends’ als robots, drones en internet-of-things, 3D/4D printing, big data, biomimcry en de effecten van de nieuwe technologie op vele sectoren.

Richard van Hooijdonk begon zijn carrière als marketing directeur bij banken, uitgevers en technologie bedrijven. Daar werd hij strategisch adviseur en onderdeel van management teams, directies en Raad van Bestuur.

Het Erasmus Centre for Entrepreneurship is het ondernemerschaps-expertisecentrum van de Erasmus Universiteit Rotterdam. ECE werkt in haar community dagelijks samen met (toekomstige) topondernemers en ondernemende professionals als Michiel Muller (Route Mobiel, Tango), Harals Swinkels (Nederlandse Energie Maatschappij), Gijs van Lookeren en Jan Borghuis (oud-oprichters van Greenwheels) en Pieter Zwart (Coolblue).

Op de ECE Campus in de Rotterdam Science Tower biedt ECE een leeromgeving voor bedrijven, van startup tot corporate. Faciliteiten zijn onder andere de Bavaria Bar, een indoor swingroom, een glijbaan en de Het in the Ring-boksring. De ECE Campus is omgeven met 50+ innovatieve bedrijven. In 2014 is zij geopend door premier Rutte en zijn er al vele prominente bezoeken geweest van o.ao. Henk Kamp, Frits Goldschmeding, Neelie Kroes, Jan Peter Balkenende, Ahmed Aboutaleb, en top CEO’s van corporates.

Adres ECE Campus

Rotterdam Science Tower

11e verdieping (ECE Campus)

Marconistraat 16

3029 AK Rotterdam

Parkeermogelijkheden

Parkeren is voor gasten kosteloos mogelijk in de naastgelegen parkeergarage. Voor de reservering van de parkeerplaatsen ontvangen wij graag een bevestiging zodat wij dit kunnen doorgeven.

Richard van Hooijdonk  Ã©Roel Dijkstra - Foto: Fred Libochant

12904514713_60ee4764b8_z