Uitnodiging: Mikheil Saakashvili, Oud president Georgië

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 02/10/2019
17:00 - 21:00

Locatie
Het Koetshuis

Uitnodiging
Woensdag 2 oktober, 2019
In het Koetshuis te Rotterdam-IJsselmonde.

Onze gast voor deze bijeenkomst is Mikheil Saakashvili, voormalige president van Georgië en vroegere gouverneur van Odessa, Oekraïne. De heer Saakashvili zal een lezing verzorgen en aansluitend worden geïnterviewd door politiek journaliste/ verslaggeefster Marloes Lemsom.

                        
Mikheil Saakashvili ©Walter Kallenbach      Marloes Lemsom ©PriscaVisser

Uw gastheer: Wim van Sluis
Ontvangst: vanaf 17.00 uur met welkomstdrankje en hapje.
Start programma (welkomstwoord): 18.00 uur
Na de lezing een walking- diner
Eindtijd: ca. 21.00 uur

Mikheil Saakashvili zet sinds 25 februari 2018 zijn strijd tegen corruptie, voor hervormingen en directe democratie in beide landen voort. Vanuit Nederland, waar hij woont in hartje Amsterdam.

Zijn vrouw, Sandra Roelofs, is Nederlandse, maar woont met hun jongste zoon gedeeltelijk in Georgië, het land waar hem een gevangenisstraf boven het hoofd hangt.

Volgens Mikheil Saakashvili is het echter de Russische president die hem meer dan wie ook haat. Zelfs meer dan de Oekraïense leider, Petro Porosjenko.“Wanneer Poetin mij fysiek wil pakken, lukt hem dat toch wel. Hij zegt ook: ,,Ik loop zonder lijfwachten op straat. Ga uit eten en besef, dat Novitsjok, het dodelijkste gifgas ter wereld, tegenwoordig makkelijk te transporteren is.”Dat hebben we in Engeland ook meegemaakt.

Cultuurschok

Zijn verhaal – tot het moment, dat hij als stateloos burger, met een voorlopige Nederlandse verblijfsvergunning, vanuit Amsterdam zijn beweging leidt –  is spannend, bijna een filmscript!!

Daarom mis dit niet. Een boeiend verhaal!

Locatie:
Het Koetshuis
Kasteelweg 53
3077 BN Rotterdam
T 010 – 483 5388

Parkeren:
Op eigen gelegenheid rondom het Koetshuis, waar U voldoende parkeergelegenheid vindt.

Aanmeldingen / deelname (introducés)
Geen clublid en deelnemen? In overleg is veel mogelijk.
Wij zien graag eerst uw verzoek en contactgegevens tegemoet.
Alle gasten zijn vooraf geregistreerd. Zonder akkoord / bevestiging van onze organisatie voorafgaand aan dit event, ontvangen wij geen introducés (geen toegang zonder registratie vooraf.)
Wij hopen op uw begrip.

Organisatie/Meer informatie /Dieetwens / Vragen?
Mail of bel ons via events@kennissenclub.nl of bel : 010-4581144 (Edith / Ellen).                                                                                                                    Is het een last minute aanmelding voor U en/of uw introducé(s), gelieve te bellen met Edith,
bereikbaar onder nr. 06 – 247 16077 of Ellen, bereikbaar onder nr. 06 – 293 86048.