Uitnodiging Ontbijtsessie

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 28/03/2017
07:30 - 10:30

Locatie
Kantoor Daamen & van Sluis

Uitnodiging Ontbijtsessie dinsdag 28 maart a.s.
“Disruptive Ondernemen”

Laat je inspireren door…

goyellokopie385_twinfield_logo
www.goyello.com
                                www.twinfield.nl

Innovatie duur? Ook voor u stap-voor-stap bereikbaar

Welkom bij de Kennissenclub op de meest praktische innovatieve sessie van het jaar!
Uw ontbijt staat klaar om 07:30 uur – Einde: 10.00 uur (uiterlijk 10.30 uur)

_MG_8142revAndre-Kwakernaat

Clublid Arie de Bruin, Goyello                                André Kwakernaat, Twinfield

 

Gastheer: Wim van Sluis

Locatie: Kantoor Daamen & van Sluis, Fascinatio Boulevard 722, 2909 VA Capelle aan den IJssel

Wees ontwrichtend, verander de markt door middel van innovatie. Dit zijn uitspraken die ondernemers en hun werknemers de laatste jaren bijna dagelijks horen. Ze hebben gezien dat de “grote jongens” het doen en succesvol zijn. Bedrijven zoals Uber hebben de manier waarop hun markt werkt veranderd. Maar wat gebeurt er als u slechts een “kleine” speler in deze markt vol met witte haaien bent? Wat als u niet het risico kunt nemen om te “disrupten”, omdat deze veranderingen nog niet zijn gereguleerd?

Innovatie is experimenteren, een experiment is iets waar u de uitkomst niet van weet, want als u de uitkomst van tevoren weet is het geen experiment. Uiteraard is een verantwoorde wijze van aanpak essentieel. Tijdens deze ontbijtsessie maakt u kennis met clublid Arie de Bruin, mede-eigenaar en oprichter van Goyello en André Kwakernaat, medeoprichter van Twinfield.

Beide sprekers hebben brede ervaring op het gebied van Innovatie (het kiezen van nieuwe paden, gebruikmaken van tools en het vinden van niches). Goyello voert als software ontwikkelbedrijf innovatieprojecten uit. Voorbeelden zijn: Barberbooking.com, 1st Central Group Insurances, AvioBook (in gebruik bij de KLM), Flo-cert GmbH. Twinfield is het eerste online boekhoudpakket en bedenker van het concept Cloony.

Arie de Bruin en André Kwakernaat zullen een presentatie verzorgen en interactie met u aangaan waarin enerzijds in het algemeen gekeken wordt naar de noodzaak van innovaties en de uitdagingen die u op dat pad kunt tegenkomen. Anderzijds zullen zij praktische projecten vanuit hun bedrijven presenteren. Wilt u meer weten over dit onderwerp of wilt u onze sprekers vragen stellen over Innovatie? Dan ontmoeten wij u graag zonder een ochtendhumeur op dinsdag 28 maart a.s.

Aanmeldingen/deelname (introducés): Deze uitnodiging is gericht aan onze clubleden. Echter, wij kunnen ons voorstellen dat u betreffende dit onderwerp een deskundige uit uw onderneming deel wil laten nemen. In overleg is veel mogelijk. Wij zien graag eerst zijn/haar contactgegevens tegemoet. Want, zonder akkoord vooraf ontvangen wij geen introducés.

Aanmelden via
: Edith of Corrina via events@kennissenclub.nl of bel 010-4581144 (Kantoor Daamen & van Sluis) Na onze bevestiging van deelname geldt: aanmelden = deelnemen!

 

Empowered by:

D&vS_DEF