Great to Cool

auteur: René Boender

Great to CoolIn het boek GREAT TO COOL  geeft de auteur
René C.W.Boender u een gereedschapskist met allerhande tips om succesvol te ondernemen en om meer zakelijk geluk te bereiken.
René geeft u de verzekering dat u met het lezen van elke pagina gelukkiger zult worden.
Boender kan met recht een van de grote internationale experts worden genoemd die uw bedrijf of organisatie de noodzakelijk boost kan geven om de toekomst te veroveren. Hij noemt zichzelf brainagent, innovationfuturist en trendteller, en ……., dat alles is hij ook!
Niet alleen tienduizenden mensen schaften inmiddels zijn boek aan, het is inmiddels al vertaald in talloze talen waaronder het Chinees.
Barack Obama, Carla Bruni, Nicolas Szarkosy, om maar een paar beroemdheden te noemen, zijn fan van René en prijzen zijn boek aan waar ze maar kunnen.
Boender heeft een immense ervaring op het gebied van marketing en advertising opgedaan bij McCann company, Goodyear, Coca-Cola, L’Oréal, Nestlé en H&M.
Hij deelt op energieke wijze zijn uitgebreide kennis, ervaring en verworven inzichten met zijn opdrachtgevers middels brain candies with a bite.
En dit boek is dan ook een unieke verzameling van heerlijke ideeënsnoepjes, die hij u aanreikt opdat zij via uw brein uw hart zullen bereiken. Want daar gaat het om: zakendoen en leven met een hart.
Onschatbare inzichten reikt René aan en daarbij legt hij de nadruk op het belang van een juiste mix van intelligentie, emoties en spiritualiteit.
Het boek leest ontzettend plezierig en is gelardeerd met tientallen spreuken van internationale beroemdheden.

Niet alleen een must voor iedere zakenman om te lezen maar tevens een fantastisch relatiegeschenk. U zult veel plezier beleven aan Great to Cool en daarnaast ook nog eens een schat aan inspiratie opdoen.
Lézen dat boek!

Ik wens u een fijne en succesvolle herfst,

Albert de Booij

“I like the dream of the future better than the history of the past”
-Thomas Jefferson-