Je lifestyle vanuit hart en ziel

auteur: Anton van der Geld

Je Lifestyle vanuit hart en zielIn dit boek staan 50 ideeën om het beste uit jezelf en anderen te halen. Anton van der Geld doet een belangrijke oproep aan iedere man en vrouw:

’Ontwikkel een persoonlijke lifestyle – een eigen manier van leven, denken en doen – die echt bij je past. En houd daarbij rekening met de invloed van je genen, opvoeding en omgeving. Zo’n levensstijl vormt de sleutel voor je leven, relaties en werk: voor balans, succes en geluk.
Zo zal er geen sleur meer in je leven binnensluipen en leef je bewuster, dichter bij jezelf – en daarmee ook, relationeel, dichter bij de ander’

Dit boek is niet zo maar een boek in een reeks van publicaties over hoe je moet leven, nee, dit is een boek met handige tips, handvatten om beter te functioneren (zeker ook zakelijk) en om meer gelukkig te zijn. Een boek met diepgang en met openhartige gesprekken over levensstijl met bekende Nederlanders en Vlamingen als intermezzi.

Om meer in balans te komen tussen privé en zakelijk. En wie wil dit niet? Iedere ondernemer die lid is van de Kennissenclub leeft voor 110% en weet nauwelijks onderscheid te maken tussen privé en zakelijk, is dag en nacht met de zaak bezig, is doordrenkt van zijn bedrijf. En vaak schiet het privéleven er bij in, veelal ongewild.
De zaak gaat altijd voor.

Anton van der Geld, Vlaams-Nederlands psycholoog, helpt in zijn praktijk mensen met hun lifestyle. Helpt hen balans te vinden. Hij adviseert hen met hun persoonlijkheid, uitstraling, gezondheid, geluk en de vragen daaromheen. Hij adviseert hoe je contacten kunt leggen en hoe je je relaties (ook zakelijk) kunt verdiepen. Hoe je efficiënter kunt worden in je werk en hoe je meer voldoening uit je werkt kunt halen.

Dit boek is de neerslag van jarenlange ervaring en kennis en is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en liefde samengesteld en geschreven.

Dit boek kent een andere invalshoek dan die wij vaak terugvinden in de zakelijke literatuur. Deze laatste geeft modellen voor betere bedrijfsresultaten, hogere winst, meer efficiency en allerlei stappenplannen hoe je een goed leider kunt worden of een slimme strateeg. Anton’s boek geeft diepere inzichten en zelfkennis en ik voorspel u dat u na het lezen van dit boek meer winst zult maken, een beter leider zult zijn en u een nog slimmere strateeg zult worden, maar nu vanuit een geheel andere optiek, het besef dat je als mens alleen goed kunt functioneren als je in balans leeft en gelukkig bent.

Albert de Booij
Februari 2012

‘Dit is niet zomaar een boek om te lezen, het is een boek om vanuit te leven’
Mark Eyskens, voormalig premier van België

‘Mijn motto is ‘mens durf te leven’ en daarover gaat dit boek’
Anita Witzier, tv-persoonlijkheid