Lidmaatschap

Clubleden worden aangedragen door een bestuurslid of na overleg met de organisatie, waardoor de kwaliteit en exclusiviteit gewaarborgd blijft. Het kandidaat-lid dient bestaande leden in het verleden niet zakelijk te hebben beschadigd en tevens nog altijd minimaal een waardig en bekwaam vertegenwoordiger te zijn in zijn/haar professie. Introducés zijn uitsluitend welkom na overleg met de organisatie. De organisatie staat garant voor een goede verdeling van de diverse branches waarin de leden actief zijn. Partners zijn welkom tijdens de feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst.

Het lidmaatschap is strikt persoonsgebonden en biedt plaats voor maximaal 3 clubleden per onderneming.

Voor specifieke (dienstverlenende) branches geldt de voorwaarde dat lidmaatschap slechts voor één onderneming per branche mogelijk is. Potentiële leden, actief in deze branches, worden op een wachtlijst geplaatst.
Daarnaast is het lidmaatschap uitsluitend voorbestemd aan directie-leden, leden van de Raad van Bestuur en familieleden van het familie-bedrijf. Commerciële functies als accountmanager(s) / sales representative(s) zijn van lidmaatschap.

Van harte welkom bij de Kennissenclub!

Het succes van onze (zakelijke) events wordt in eerste instantie bepaald door de deelnemers en spreker(s). Maar wij onderschatten het belang van goede verzorging van de inwendige mens niet! Lekker eten, professionele bediening en een volwaardig en gepast drankenassortiment kunnen een avond maken, maar ook breken. Bij de ene gelegenheid is rust en zakelijkheid geboden, terwijl bij andere gelegenheden de voorkeur weer uitgaat naar een informele sfeer en is gezelligheid weer een absolute basisvoorwaarde. Het is dus onmogelijk voor de Kennissenclub een standaardformule te hanteren. Daarom hechten wij telkens weer zoveel waarde aan de wisselende en zeer bijzondere locaties waar wij gastvrij worden ontvangen. Onze locaties staan garant staan voor goede parkeergelegenheid, gastheerschap, discretie, topkwaliteit en … exclusiviteit!

Ledenspeldje

Middels een bedrijfsbezoek of tijdens de bijeenkomsten ontvangen nieuwe clubleden een exclusief ledenspeldje.

Certificaat van lidmaatschap

Clubleden ontvangen een speciale ingelijst certificaat met lidmaatschapnummer. Wij fotograferen u ter plaatse, zodat uw foto samen met uw bedrijfsinformatie direct op de (besloten) website kan worden geplaatst. De interne site komt zo snel mogelijk weer online en toegankelijk. Voor nieuwe clubleden zonder certificaat, niet getreurd! Zodra het nieuwe ontwerp binnen is ontvangt u z.s.m. uw certificaat!

Lidmaatschap Kennissenclub per jaar

Kennis delen en kennissen verbinden is onze missie. De organisatie draait op topniveau en wordt o.a. ondersteund met een steeds mooier en dikker magazine. Na Clubsourcing®, gaat de Kennissenclub actief met innovatie aan de slag met Fuentz.
De value propositie wordt steeds hoger, de organisatie professioneler.

De eenmalige bijdrage in de kosten voor een jaar voor een persoonlijk lidmaatschap zijn:
1e persoonlijke lidmaatschap € 3.000,–
2e persoonlijke lidmaatschap: € 1.850,–
3e persoonlijke lidmaatschap: € 1.250,–

Deze bedragen zijn exclusief BTW en inclusief alle drankjes en gerechten tijdens de minimaal 8 plenaire bijeenkomsten, alle correspondentie en communicatie, aangeboden (sprekers)lectuur en deelname aan clubborrels, overige activiteiten of events.

Het persoonlijke lidmaatschap wordt vanaf de “instapmaand” voor één jaar, zonder verdere (deelname)verplichting en een opzegtermijn afgesloten.

Introducés

Introducés zijn uitsluitend welkom na akkoord van de organisatie.

Ook voor introducés geldt dat het directieleden, leden van de Raad van Bestuur en familieleden van het familiebedrijf moeten zijn. Introducés met commerciële functies als accountmanager(s)/sales representative(s) worden uitgesloten van deelname.

Pers & media

Bijeenkomsten vinden in de beslotenheid van de Kennissenclub plaats. Om de privacy van de aanwezigen en de sprekers te waarborgen, krijgen pers & media geen toegang tot de bijeenkomsten. Pers & media krijgen bij speciale events uitsluitend toegang na akkoord van de Algemeen Directeur en na vooraankondiging aan de clubleden.