Creative partners

Count Media – Gerard de Graaff

CT-AV – Carlo Teunisse

COUNT-MEDIA: Creative Partner Beeldmateriaal!

Gerard de Graaff

Onder leiding van Gerard de Graaff is creatieve partner Count-Media onmisbaar geworden! Gerard is verantwoordelijk voor de professionele productie, regie en realisatie van het filmmateriaal van onze bijzondere sprekers. De persoonlijke aankondigingsfilmpjes in de agenda, evenals de prachtige (vaak verrassende!) introductiefilm van onze sprekers die tijdens iedere bijeenkomst wordt getoond, vindt u terug op de website. Thuisblijvers worden nooit gemist! Gerard is ook verantwoordelijk voor de logo-presentatie van onze clubleden tijdens onze bijeenkomsten.

Countmedia verzorgt bedrijfsfilms, commercials, 3D ontwerp en animatie. kijk op Countmedia.nlvoor meer informatie.
Count Media

top

CT-AV: Onze Audiovisuele inrichters!

Carlo Teunisse

Mogen wij u onze onmisbare partner op de achtergrond voorstellen? Vakman “pur sang” Carlo Teunisse is onze vaste huisleverancier van audiovisuele apparatuur. Op de steeds wisselende locaties verzorgt hij professioneel beeld en geluid, welke een van de belangrijkste factoren is van het succes van onze bijeenkomsten. Dankzij zijn tomeloze inzet en zijn jarenlange nationale en internationale kennis en kunde, levert hij op de achtergrond telkens weer een topprestatie!
CT-AV is ook de vaste huisleverancier van societyzanger Ger Vos en al ruim 15 jaar een kwalitatief hoogstaande audiovisuele inrichter.

Kijk voor meer informatie op ct-av.nl 

 CT-AV

top