Raad van Advies

Voorzitter:

Ben Vree

De heer Ben Vree (1954)

Motto: “Het meervoud van kennis is … kennissen!”

Vanaf 2002 CEO Smit Internationale NV, Rotterdam
Vanaf 1 april 2010, na de overname van eind 2009 door Koninklijke Boskalis Westminster NV: Lid van de Raad van Bestuur tot december 2010. Daarna CEO bij de North Sea Group.

Lees verder>>

 

Leden van de Raad van Advies

  • De heer Jacob van der Goot
  • De heer Ger Vos
  • Mevrouw Mai Elmar
  • De heer Steven van Eijck
  • De heer Jos van der Vegt


Ger Vos

De heer Ger Vos (1963)

Society zanger,  medebedenker van de kennissenclub en 100% aandeelhouder in  Ger Vos Music Productions (GVMP). GVMP houdt zich bezig met het organiseren van “high end” entertainment events voor de top van het zakenleven en diverse celebrity’s.

>> Lees verderMai Elmar

Mevrouw Mai Elmar (1958)

Havenvrouw van het jaar 2004. Het jaar waarin de Queen Mary 2 afmeerde aan de Wilhelminapier. Dit was (voorlopig) de kroon op het werk van Mai, die sinds 1999 doende is de cruiserederijen te interesseren voor Rotterdam…

>> Lees verder

 

Steven van Eijck

De heer Steven van Eijck (1959)

De Rotterdamse econoom Steven van Eijck kreeg landelijke bekendheid toen hij in 2002 aantrad in het eerste kabinet-Balkenende. De partijloze Van Eijck zat daar namens de lijst Pim Fortuijn als staatssecretaris op het ministerie van Financiën.

Lees verder>>

 

Jos van der Vegt

De heer  Jos van der Vegt (1953)

Geboren en getogen op Rotterdam-Zuid, in Vreewijk; na zijn studie economische sociologie aan de Erasmus Universiteit is zijn eerste werkgever de deelgemeente Charlois (in Rotterdam-Zuid), gevolgd door de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (Den Haag)…

>>Lees verder