Ger Vos

Ger Vos,  Society zanger,  medebedenker van de kennissenclub en 100% aandeelhouder in  Ger Vos Music Productions (GVMP). GVMP houdt zicht bezig met het organiseren van “high end” entertainment events voor de top van het zakenleven en diverse celebrity’s.   Deze events waaronder in house dining party’s verzorgd door een bekende TV kok en muzikaal begeleid door Ger begeven zich op het snijvlak van top entertainment, culinair genieten en netwerken op het hoogste niveau denkbaar. Verder coördineert GVMP de optredens van Ger Vos in binnen- en buitenland. De dagelijkse leiding van GVMP is in handen van Appel Business Support uit Nieuwegein. Dat GVMP niet adverteert behoeft geen uitleg. GVMP heeft kennissen!

Een feestje in Monaco, Cannes, Marbella, Dubai of in vele andere exotische oorden? Ger wordt uitgenodigd om er te komen zingen. Ook gaat er bijna geen afterparty, lounge feest, intiem huiskamerconcert, exquis diner of business event voorbij of Ger treedt er op. Hij maakt van elk soort gelegenheid een onvergetelijke happening.

Van oorsprong is Ger ondernemer, maar heeft een ondernemende switch weten te maken naar een muzikale carrière, inmiddels op topniveau.

Als geen ander weet Ger hoe waardevol het is dagelijks met het motto van de Kennissenclub te werken!